Lushin e vogël

Oms_Luddeboken_Albanska

Lushin e vogël

90.00 kr

Libri i madh për Lushin e vogël

Category: Tag:
Author: Ulf Löfgren
Language: Albanska
Publisher: Apec Förlag
Product ID: 2450

Product Description

ISBN:978-91-89675-78-0

Lilla stora Ludde boken
Libri i madh për Lushin e vogël

Përktheu: Rizah Sheqiri

Lexo për Lushin
Humor për të vegjël
Ky libër përmban pesë tregime për Lushin.
Lushi
Lushi dhe Lushja
Lushi dhe Arushi i prapë
Lushi dhe Dikushi
Lushi gëzohet
Përktheu nga gjuha suedeze në gjuhën shqipe:

Rizah Sheqiri

Additional Information

Weight 0.280 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lushin e vogël”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email: info@apecpublishing.com
Mjölnarstigen 1 163 41 Spånga, Sweden